a question about equilibrium

פורום זה הוא הכתובת לכל השאלות על חוקי המשחק ועל חוקי הטורנירים של ה-DCI.

מנהלים: sliver, Navidshi

נעול
אוהד
MTGil Apprentice
הודעות: 52
הצטרף: 06/7/2003 , 1:01
מיקום: גבעתיים
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

a question about equilibrium

שליחה על ידי אוהד » 05/12/2003 , 17:30

if equilibrium is in play
can u return a crature u just summoned to your hand?

Beryl the Green
Tolarian Master
הודעות: 1890
הצטרף: 19/5/2003 , 21:14
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Beryl the Green » 05/12/2003 , 17:52

Yes, thats the point of the card- man-o-war, FTK
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.

MYSTIC ENFORCER
Legendary Demon Slayer
הודעות: 668
הצטרף: 21/1/2003 , 19:33
מיקום: זכרון יעקב
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי MYSTIC ENFORCER » 05/12/2003 , 18:05

this belongs at rules but i aint sure u can do that
יואב: "עשיתם לי קומבו, אתם נסעתם הלוך אלה חזור.
דלק ו-70 שקל חניה ואף אחד לא שילם"

Sir Psycho Sexy
Moderator
הודעות: 4093
הצטרף: 08/9/2002 , 2:00
מיקום: קריית מוצקין
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Sir Psycho Sexy » 05/12/2003 , 18:21

שים לב איך הקלף מנוסח:
Whenever you play a creature spell, you may pay 1. If you do, return target creature to it's owner's hand.
כלומר, שיחקת יצור מסויים, יצור א'. אם יש לך יצור ב' על השולחן, אתה יכול לשלם 1 ולהחזיר אותו ליד. אם אין לך יצור ב', אתה לא תוכל להקפיץ חזרה את יצור א', כי הוא לא במשחק עדיין.

שאלה דומה תהיה מה קורה עם Argothian Enchantress, Rancor + Words of Wind. אם יש לך עוד Enchantment במשחק, כשתשחק את הRancor אתה תוכל לשלם 1, כל אחד יקפיץ משהו ליד. אתה לא תוכל אבל להקפיץ את הRancor.

SPS

Beryl the Green
Tolarian Master
הודעות: 1890
הצטרף: 19/5/2003 , 21:14
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Beryl the Green » 05/12/2003 , 18:26

No, your wrong SPS. agrothian has "whenever you SUCCESFULY play".. so you would be able to do that. you can however with presence
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.

Sir Psycho Sexy
Moderator
הודעות: 4093
הצטרף: 08/9/2002 , 2:00
מיקום: קריית מוצקין
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Sir Psycho Sexy » 05/12/2003 , 18:56

Beryl, you are wrong again. The current Orcale text of Argothian Enchatntress is: Whenever you play an enchantment spell, draw a card.

Same as Enchantresses Pressence, same as Equilibrium. I am never wrong, :)

SPS

Ergil
Single Star
הודעות: 2572
הצטרף: 27/9/2002 , 2:00
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Ergil » 05/12/2003 , 19:35

Sir Psycho Sexy כתב: Same as Enchantresses Pressence, same as Equilibrium. I am never wrong, :)

SPS
Very poor long-term memory, SPS.

http://members.pundak.co.il/magic/viewt ... highlight=
Not even Elminster would like to see a volcano appearing under his ass

Sir Psycho Sexy
Moderator
הודעות: 4093
הצטרף: 08/9/2002 , 2:00
מיקום: קריית מוצקין
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Sir Psycho Sexy » 05/12/2003 , 20:33

From this moment I am never wrong, :) (Unless it's a History test, then I am never right).

SPS

Pizza_dUdE
Lord Of Dancing Goblins.
הודעות: 580
הצטרף: 20/5/2003 , 11:49
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Pizza_dUdE » 06/12/2003 , 10:56

אורי (SPS.) צודק.

ואם תחשבו על זה, לשחק ולשחק בהצלחה, זה בדיוק אותו הדבר, מכיוון שהשיחוק עצמו של הספל תמיד יעבור בהצלחה. השאלה היא אם הוא ייכנס למשחק.

מתוחכם.
:)
גם אני חבר באגודת "עכשיו שכולם כבר שונאים את Itayhi זה כבר לא מגניב."

יובל
MTGil Wizard
הודעות: 1393
הצטרף: 28/9/2002 , 2:00
מיקום: אבן-יהודה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי יובל » 11/12/2003 , 11:39

יש "...Whenever you play", ויש "...When X comes into play"
אס מעוין זה שיט-רר!

Pizza_dUdE
Lord Of Dancing Goblins.
הודעות: 580
הצטרף: 20/5/2003 , 11:49
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Pizza_dUdE » 11/12/2003 , 18:24

יובל כתב:
יש "...Whenever you play", ויש "...When X comes into play"
מה הנקודה שלך?
גם אני חבר באגודת "עכשיו שכולם כבר שונאים את Itayhi זה כבר לא מגניב."

נעול