lotus vale

פורום זה הוא הכתובת לכל השאלות על חוקי המשחק ועל חוקי הטורנירים של ה-DCI.

מנהלים: sliver, Navidshi

נעול
אוהד
MTGil Apprentice
הודעות: 52
הצטרף: 06/7/2003 , 1:01
מיקום: גבעתיים
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

lotus vale

שליחה על ידי אוהד » 16/12/2003 , 17:54

does it has errata
or i could play it with stifle?

S_C_epter
The ScepterChant
הודעות: 2871
הצטרף: 16/7/2003 , 21:38
מיקום: פתח תקוה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי S_C_epter » 16/12/2003 , 18:04

It has errata says you sacrifice him as a payment for his ability, so it can't be stifled.
**Edit: There's an "If" instead of "when"**
Master of Puppets כתב:גיחצי.
Orb כתב:"יאללה, דראפט".
Orb כתב: חארטה

Psibeast
Administrator
הודעות: 2944
הצטרף: 20/10/2001 , 2:00
מיקום: קריות
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

Re: lotus vale

שליחה על ידי Psibeast » 16/12/2003 , 18:43

אוהד כתב:does it has errata
or i could play it with stifle?
שים לב, קל מאוד לבדוק אם למשהו יש Errata. פשוט תזין את השם של הקלף לשדה החיפוש שלמעלה. בחלון שנפתח יש את ה Oracle text הכי מעודכן, כולל Errata.
Psionic Beasts. Top of the food chain and climbing.

Beryl the Green
Tolarian Master
הודעות: 1890
הצטרף: 19/5/2003 , 21:14
מיקום: Tel-Aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Beryl the Green » 16/12/2003 , 21:38

the errata changed an activated ability to a replacement affect. no stifle here. also doesnt work with phyrexian dreadnaught
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.

נעול