New Phyrexia

בפורום זה ניתן לדון בנושאים הקשורים למג'יק שלא מכוסים על ידי אחד הפורומים האחרים. לדוגמה: שמועות על סטים עתידיים, דיון במוצרי מג'יק חדשים, דיונים על נציגים ישראליים בטורנירים בין לאומיים וכולי.

מנהלים: kabanist, Sir Psycho Sexy

שלח תגובה
Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

New Phyrexia

שליחה על ידי Navidshi » 15/2/2011 , 7:30

כדי שלא לבלבל אף אחד, ה-thread הזה יעסוק בספוילרים ודיונים לגבי הסט השלישי בבלוק Scars. הסט, שאמור לסיים את המלחמה על גורל Mirrodin, יקרא Mirrodin Pure... או אולי New Phyrexia. אף אחד לא יודע עדיין, אלא אם הוא עובד בשביל Wizards of the Coast, שככל הידוע לנו כבר הדפיסו את הקלפים לפני חודשים, אבל שומרים את התוצאה בסוד... כך שבינתיים, הסט מכונה בשם הקוד "Action".

כדי להוסיף לבלבול, WotC החליטו להמשיך במסורת החדשה (אוקסימורון...) של הצגה מוקדמת של קלפים מהסט הבא ב-Game Day של הסט שרק יצא. שחקנים שיגיעו ל-Game Day בעוד מספר שבועות עם חבילה "משויכת" לאחד הצדדים יקבלו קלף מ-Action... או שלא? יש לנו שני קלפים, אחד מיראני, אחד פירקסיאני, עם סמלי הוצאה שונים:

תמונהתמונה

מי מהם אמיתי? מי מהם תרמית? או שאולי שניהם אמיתיים? נצטרך לחכות ולראות. מה שבטוח... 175 קלפים פירושם 30 קלפים יותר מאשר הנורמה לסט קטן, והפעם לא נראה סביר שמדובר יהיה ב-basic lands, בטח לא בכמות כזו.
נערך לאחרונה על ידי Navidshi ב 29/3/2011 , 6:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

חבוב
Mr. Dude
הודעות: 1381
הצטרף: 20/11/2006 , 0:32
מיקום: רעננה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי חבוב » 15/2/2011 , 10:00

אני מנחש ששניהם אמיתיים ורק הסמל של ההוצאה על אחד מהם מזוייף. בכל מקרה, boring cards are BORING
It’s practically a rule that a ssason is awesome in Limited - LSV, Avacyn set review

YO!ded
Necromacy Master
הודעות: 1114
הצטרף: 10/8/2008 , 17:24
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי YO!ded » 15/2/2011 , 11:40

אמרו שהקלף המזויף הוא מקבילה לקלף אמיתי שיופץ עם הסמל המנצח.
שני הקלפים האלו משדרים שפיירקסיה מנצחת, קלף פיירקסיני לבן מראה שפיירקסיה לכל הפחות שמרה על השפעה בלבן אם לא הרחיבה אותה, ולעומת זאת מיראן מקבלת קלף שהתמונה או השם שלו לא מראה שום קשר אדוק למירן. מה שכן הוא הפלייבור טקסט שלו נאמרו ע"י אלספת', שבהחלט בצד של מיראן, אך מתכן הדברים משתקף, שוב, שמיראן נחלו תבוסה.
כמובן ששום דבר לא סופי, ויכול להיות שויזארדס יקירינו עשו זאת בכוונה, אבל אין לדעת
ΓΝ ΨΧ

sliver
Sliver Overlod
הודעות: 5941
הצטרף: 30/5/2004 , 0:11
מיקום: רחובות
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי sliver » 15/2/2011 , 13:40

מה הבעיה ששניהם יהיו אמיתיים? זה שיש צד מנצח לא אומר שלא יהיו בסט קלפים של הצד השני. אולי המלחמה מוכרעת רק "אחרי" שהסט כבר יצא, ואולי מדובר בקומץ שורדים של הצד המפסיד.
Slivers don't learn. They just know
שופט לבל 8 ומארגן הבין גלאקטי של ויזארדס.

ryoga
MTGil Wizard
הודעות: 5191
הצטרף: 18/9/2006 , 16:11
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי ryoga » 15/2/2011 , 14:22

אמרו ששני הקלפים אמיתיים, רק הסמל על אחד מהם זה שקר (ד"א, אני אוהב את שני הקלפים)
תמונה
On the Play/On the Draw
https://www.facebook.com/pages/MTG-MADN" target="_blank ... 5548217210

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 15/2/2011 , 17:34

אם Pristine היה עולה 2 הייתי אוהב אותו, אבל את ה-Suture אני די אוהב.

rif-raf
MTGil Wizard
הודעות: 2635
הצטרף: 13/12/2006 , 13:18
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי rif-raf » 15/2/2011 , 22:14

אולי יהיה סט של פיריקסיה בלבד, עם 30 קלפים עודפים שיחליפו קלפים בנדירות כלשהי סטייל טייםספיראל והם יהיו קלפים ממירודין פיור?
תמונה

Prismatic
MTGil Wizard
הודעות: 2825
הצטרף: 11/6/2003 , 20:50
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Prismatic » 15/2/2011 , 23:06

אמממ, שימו לב לרקע מאחורי הפריסט. האם זה נראה כאילו המירנים ניצחו? למרות שאפשר להגיד שניצחו ועדיין לא הספיקו לשפץ. יש בי מן הפקפוק.
My phone number: 0522816213

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 15/2/2011 , 23:16

על המבנה דמוי הכנסיה ברקע שלו חקוק הסמל של פירקסיה. והוא עצמו נראה פירקסיאני למהדרין. אז אין ספק שאם התמונה הזו מייצגת את מצב העניינים בתום המלחמה, כנראה שהפירקסיאנים ניצחו כי הם בפירוש בסביבה. אבל מילת המפתח היא עדיין "אם". יכול להיות שזוהר צודק והסט מתאר את סוף המלחמה.

אני מניח שהם יכולים גם ללכת על טוויסט שבו הפירקסיאנים "מנצחים" אבל בגלל המעורבות של Karn בתהליך נוצרת פירקסיה חדשה, שלא נשענת על העקרונות הישנים של Yawgmoth, גם אם היא עדיין נראית מחרידה על פני השטח. Suture Priest הוא לא קלף חד-תכליתי, הוא מזיק רק לאויבים ויכול להועיל לך.

rif-raf
MTGil Wizard
הודעות: 2635
הצטרף: 13/12/2006 , 13:18
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי rif-raf » 15/2/2011 , 23:45

מה שמפריע לי שזה לא ממש קלף לבן. לפחות לא רק לבן.
תמונה

ryoga
MTGil Wizard
הודעות: 5191
הצטרף: 18/9/2006 , 16:11
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי ryoga » 16/2/2011 , 1:03

Taxing זה בקולור פאי של לבן, אז אין לי שום בעיה איתו.
תמונה
On the Play/On the Draw
https://www.facebook.com/pages/MTG-MADN" target="_blank ... 5548217210

מרווין
מארגן טורנירים
הודעות: 3918
הצטרף: 12/7/2005 , 14:16
מיקום: חיפה
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי מרווין » 17/2/2011 , 9:41

Navidshi כתב:על המבנה דמוי הכנסיה ברקע שלו חקוק הסמל של פירקסיה. והוא עצמו נראה פירקסיאני למהדרין. אז אין ספק שאם התמונה הזו מייצגת את מצב העניינים בתום המלחמה, כנראה שהפירקסיאנים ניצחו כי הם בפירוש בסביבה. אבל מילת המפתח היא עדיין "אם". יכול להיות שזוהר צודק והסט מתאר את סוף המלחמה.
MaRo אמר בפירוש שהסט מראה את המצב אחרי שהמלחמה מסתיימת, ואיך העולם נראה ברגע שאחד הצדדים ניצח בה.
אני מסכים עם אריאל.

ryoga
MTGil Wizard
הודעות: 5191
הצטרף: 18/9/2006 , 16:11
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי ryoga » 15/3/2011 , 12:33

http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A ... arcana/667
על הקופסא של פיירקסיאה רואים תמונה של ככה"נ karn עצבני (התמונה הימנית)
הקלף השחור בדק האדום שחור הוא Chancellor of the dross.
התמונות על הבוסטרים של פיירקסיאה הם Suture Priest, Sheoldrer, Whispering One, ודבר כחול כלשהו, סביר להניח שזה Jin Gitaxias.
התמונה הראשית על הקופסא המיראנית היא Darksteel Angel, התמונה השניה היא Karn שעושה רושם שהוא די טהור (אנחנו גם קיבלנו כבר ציטוט של קארן עם תמונה שלו הופך טרול למתכת, והוא מדבר על החרטה של כל אב כשהוא רואה שמה שהוא יצר כבר לא יכול להיות מה שהוא רצה שזה ייצא, והוא הופך טרול למתכת, ורשום We Will Endure)
התמונות על הבוסטרים הם מיר כלשהו, עם רקע שדומה לEtched Oracle\Champion, תמונה של גולם גדול, ותמונה שלישית שאני לא מצליח להבין.
אם יש פליינסווקר בסט הזה, מאוד מוזר לי שלא רואים אותו על העטיפות של הבוסטרים, למרות שיכול להיות שהסט הוא באמת מירודין פיור ושהגולם או התמונה שאני לא מצליח לראות הוא הפליינסווקר.
קצת טיעונים גרפים שמצדדים באחד מהצדדים.
בקופסא של פיירקסיאה רואים 5 אינטרו פאקס שונות, ובקופסא של מירודין יש רק 4 שונות.
תמונה
On the Play/On the Draw
https://www.facebook.com/pages/MTG-MADN" target="_blank ... 5548217210

Soul
Aether Blaster
הודעות: 1732
הצטרף: 21/6/2007 , 11:57
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Soul » 15/3/2011 , 14:11

@ryoga:
אם יש פליינסווקר בסט הזה, והמיראנים הם אלה שניצחו, אז זה בוודאי קארן, לא?

ryoga
MTGil Wizard
הודעות: 5191
הצטרף: 18/9/2006 , 16:11
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי ryoga » 15/3/2011 , 14:41

לפי מה שאני יודע, קארן איבד את הספארק שלו, ולכן הוא כבר לא פליינסווקר.
תמונה
On the Play/On the Draw
https://www.facebook.com/pages/MTG-MADN" target="_blank ... 5548217210

Itay Winkler
MTGil Wizard
הודעות: 3529
הצטרף: 26/1/2003 , 12:46
מיקום: Tel aviv
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Itay Winkler » 15/3/2011 , 14:43

רק בגלל שהוא איבד אותו לא אומר שהוא לא יכול למצוא אותו שוב.
"Mori’s fourth-turn play was handshake, targeting Peleg."

doorok
MTGil Wizard
הודעות: 348
הצטרף: 31/7/2008 , 18:15
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי doorok » 15/3/2011 , 15:34

לפי התמונה ניראה לי שפירקסיה ינצחו כי שלהם ניראה יותר מושקע וזה של מיראן ניראה כמו סתם איזה משהוא שהם עשו בישביל שיראה כאילו יש בכלל תחרות לפירקסיה

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 15/3/2011 , 16:18

לא מדויק, Mirrodin Pure נראה מאד דומה ל-Mirrodin בעיצוב שלו (כולל Pristine Talisman שדומה ל-cycle של Talisman of Dominance ואחיו) וסביר שזה גם הרושם שהם שואפים אליו. אבל לבועז יש נקודה טובה מאד לגבי ה-intro packs.

ryoga
MTGil Wizard
הודעות: 5191
הצטרף: 18/9/2006 , 16:11
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי ryoga » 15/3/2011 , 16:26

נראה לי שהבנת את הנקודה שלי לא נכון (או שאני טועה)
לביסיג'ד היו 4 אינטרו פאקס, אז גם לACTION אמורים להיות, לא?
תמונה
On the Play/On the Draw
https://www.facebook.com/pages/MTG-MADN" target="_blank ... 5548217210

Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi » 15/3/2011 , 16:54

כנראה שהתבלבלתי. הייתה הכרזה על שינוי במספר ה-intro packs לפני כמה חודשים, לא? אני לא מצליח למצוא אותה כרגע, אני מניח שהיא הייתה לגבי ירידה מ-5 חבילות ל-4 ולא להיפך (כי אני רואה חמש חבילות בכל סט לפני Besieged).

אז עוד נקודה לטובת Mirrodin Pure? אני בהחלט מאשר :)

שלח תגובה