במקום הראשון זכה: שחר שנהר !

אנו רוצים להודות לכל המשתתפים שנכחו באירוע והפכו אותו לאירוע מהנה ומרשים!
תודה רבה גם ליובל צור ואמיר בן נר על שיפוט האירוע.
נשמח לראותכם גם באירועינו העתידיים,
צוות פריק

וואו, מה הקשר משה. אני מעולם לא חילקתי ככה פרסים (אם לא היה ברור אז אני אבהיר בהמשך) ומעולם לא ראיתי טורניר שבו ככה חולקו הפרסים, בטח לא פריריליס.Moshe כתב:אתה שנתיים שופט במקום ואתה מגיב כשחקן חדש מופתע.
אני אודה לך אם תסביר את הקשר הלוגי בין משפט א' וב'.BurningOak כתב: משה הוא צודק זה היה שונה.
וזה הדבר הכי טוב EVER.
לכל השאר אין בכלל נגיעה לדיון. אני מדבר על החלוקה כחלוקה ולא "כמה אני מתבאס אם פיקאצ'ו נשך אותי" או משהו כזה.BurningOak כתב: ....
קצת קיצוני זה לשון המעטה, 25 בוסטרים זה לא מעט בפריריליס של 85 שחקנים.BurningOak כתב: לסיכום שיטה מצויינת אבל פער אולי קצת קיצוני לטובת המקום הראשון בחלוקת הבוסטרים, אפשר לשקול לחשב כמה בוסטרים לתת לכל אחד אחרי שרואים אם יש מנצחים ברורים או לא וכמה וכל הוואטאבר הזה.
1. אין קשר לוגי יש קשר של דעה, זה שאתה לא מסכים איתה זה משהו אחר, השינוי היה טוב, בפריריליס של אתמול שינו חזרה, זה היה רע.dekel31 כתב:וואו, מה הקשר משה. אני מעולם לא חילקתי ככה פרסים (אם לא היה ברור אז אני אבהיר בהמשך) ומעולם לא ראיתי טורניר שבו ככה חולקו הפרסים, בטח לא פריריליס.Moshe כתב:אתה שנתיים שופט במקום ואתה מגיב כשחקן חדש מופתע.
הקראש של החבר'ה של נקסוס עליהם עבר כל גבול הטעם הטוב, אורי שם לכם רופי במשקאות או משהו?
אני אודה לך אם תסביר את הקשר הלוגי בין משפט א' וב'.BurningOak כתב: משה הוא צודק זה היה שונה.
וזה הדבר הכי טוב EVER.לכל השאר אין בכלל נגיעה לדיון. אני מדבר על החלוקה כחלוקה ולא "כמה אני מתבאס אם פיקאצ'ו נשך אותי" או משהו כזה.BurningOak כתב: ....
קצת קיצוני זה לשון המעטה, 25 בוסטרים זה לא מעט בפריריליס של 85 שחקנים.BurningOak כתב: לסיכום שיטה מצויינת אבל פער אולי קצת קיצוני לטובת המקום הראשון בחלוקת הבוסטרים, אפשר לשקול לחשב כמה בוסטרים לתת לכל אחד אחרי שרואים אם יש מנצחים ברורים או לא וכמה וכל הוואטאבר הזה.
הם אכן חישבו רק אחרי שידעו את הסטנדינגס.
השיטה מפלה את השחקנים, כי היא מתחשבת רק במיקום של המקום הראשון אבל לא במספר הנקודות שלו, ולעומת זאת, בתור מקום שני כביכול אין שום הבדל למקום השלישי. כאילו כל השחורים נדפקים או משהו (אין לי דרך אחרת לתאר את זה).
מעבר לכך שאין טורניר פריריליס בהיסטוריה של הטורנירים בישראל (אולי בעולם, מי יודע) שבו המקום השני מקבל פחות משליש מכמות הבוסטרים של המקום הראשון. לדוגמא: היום היו 21 שחקנים בפריק. מקום ראשון קיבל 16 בוסטרים, שני קיבל 8. בהשוואה לטורניר המדובר, שבו היו 85 שחקנים, האקסטרא שני סיבובים שניצחתי וה60 שחקנים האחרים הוסיפו לי לקופת הפרסים......... 3 בוסטרים. GREAT!
לא ממציאים את הגלגל מחדש. או לפי סטנדינגס או לפי נקודות. לערבב אותם לא יוצא הוגן לאף אחד, גם לא לשחר (אתם יודעים כמה שוקל בוקס?!).
אז דשנו בזה אני ואורי, הרבה (מעכתי לו תשכל), והגענו למסקנה שאני והחברים מתחתיי האחרונים שידפקו מהמקרה הזה. היום היתה חלוקה נפלאה לדעתי ולא קיבלתי אפילו חיבוק מהמארגן.
עוד דבר, לדעתי מאוד חשוב: גם אם אתם לא אלה שנדפקים, גם אם אתם לא מקבלים פרסים, פתחו את העיניים על נושאים כאלה, כדי שיהיו לנו טורנירים שבהם לא רק השחקנים שנלחמים על הפרסים שלהם מקבלים מה ששמגיע להם (או שלא, במקרה שלי ושל ארבעת המקומות מתחתיי).
Moshe כתב:שמו לנו רופי במשקה? מזה?
... בזמן שאתה משמיץ, בנקסוס חילקו לקהילה את שארית קלפי הפרומו של הקלף Thalia, Guardian of Thraben , אשר נשאר מטורניר ה- WMCQ.
לא זכיתי בפרסים אבל שבתי הבייתה עם 2X פלייסטים של הקלף ואולמוג פוייל לא פרומו.