האם פיצה עם בטטה זה טעים?

זה המקום לכל נושא שאינו מתאים לאף פורום אחר, כולל דיונים בנושאים שאינם קשורים למג'יק.

מנהלים: kabanist, Sir Psycho Sexy

Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

האם פיצה עם בטטה זה טעים?

שליחה על ידי Kroen »

אני אוהב פיצה.
אני אוהב בטטה.
נשמע לא רע השילוב. מישהו ניסה את זה?

נ.ב. מצטער 123321 אני יודע שאתה אנורקס ושונא לקרוא על אוכל
תמונה תמונה
avatar of woe
MTGil Wizard
הודעות: 398
הצטרף: 22/6/2010 , 18:09
מיקום: מודיעין
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי avatar of woe »

בן דוד שלי ניסה הוא אומר שזה טעים מאוד
Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Kroen »

האם בנדוד של בנאדם אמין? אני מתכוון, האם אפשר לסמוך עליו?
תמונה תמונה
avatar of woe
MTGil Wizard
הודעות: 398
הצטרף: 22/6/2010 , 18:09
מיקום: מודיעין
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי avatar of woe »

בוודאי ראיתי אותו בעצמי אוכל ככה מגש שלם
Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Kroen »

מגש שלם? ועוד עם בטטה? נשמע קשה. יש לי חבר שאכל פעם 11 משולשים של פיצה ועוד טען אחר כן שהיה יכול לאכול עוד (הייתי עד לזה, אבל אני לא יודע אם הוא באמת יכול היה לאכול עוד). אבל מגש שלם עם בטטה שזה פחמימה נשמע קשה מאוד. זה היה מגש קטן בינוני או גדול? בצק דק בינוני או עבה?
תמונה תמונה
avatar of woe
MTGil Wizard
הודעות: 398
הצטרף: 22/6/2010 , 18:09
מיקום: מודיעין
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי avatar of woe »

מגש בינוני בצק בינוני
Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Kroen »

מרשים. מרשים מאוד.

עוד חוות דעת?
תמונה תמונה
עידו גיא
Legendary Guy
הודעות: 8851
הצטרף: 13/4/2004 , 16:25
מיקום: הוד השרון
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידו גיא »

זה לא יכול להיות רע, אחרת לא היו ממשיכים למכור את זה...
Banuni כתב:מותר לעשות פרסה כל עוד לא אסור!
So true...
Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Kroen »

אתה לא יכול להגיד את זה כשמוכרים פיצה עם אננס...
תמונה תמונה
אוריאל
MTGil Wizard
הודעות: 947
הצטרף: 09/5/2008 , 12:41
מיקום: ירושלים
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי אוריאל »

פיצה עם אננס זה טעים, עם בטטה נשמע לי מגעיל...
Kroen כתב:אנשים חכמים משתמשים באופרה כי הם טיפשים.
Kroen כתב:הלוואי שהיו קובעים את השפה הרשמית של מדינת ישראל (כשהקימו אותה) בתור סינית מנדרינית... הרבה יותר שימושי מעברית
Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Kroen »

אוריאל כתב:פיצה עם אננס זה טעים
לא זה לא
תמונה תמונה
Banuni
TimeShifted Banana
הודעות: 3479
הצטרף: 17/1/2004 , 20:48
מיקום: אביחיל(עמק חפר)
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי Banuni »

אוריאל כתב:פיצה עם אננס זה טעים, עם בטטה נשמע לי מגעיל...
Sir Psycho Sexy כתב: אני ממליץ לך לטוס להודו, בטוח גדל שם משהו שיכול להפוך אותך בחזרה לילד נורמלי.
YT
640509-040178
הודעות: 433
הצטרף: 11/7/2003 , 21:41
מיקום: אשדוד
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי YT »

אני אכלתי פעם פיצה עם קליפות אגוז.
מדהים, באמת!
ממליץ לכולם!
640509-040178
YO!ded
Necromacy Master
הודעות: 1114
הצטרף: 10/8/2008 , 17:24
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי YO!ded »

אני אוהב פיצה עם בטטה, זה נורא טעים לי =) אני לא יודע אם אתה יכול לסמוך על הדעה שלי כי אני אוהב כל דבר אכיל שלא מכיל בשר:D צמחונות FTW >_<
נערך לאחרונה על ידי YO!ded ב 15/11/2010 , 23:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
ΓΝ ΨΧ
עידו גיא
Legendary Guy
הודעות: 8851
הצטרף: 13/4/2004 , 16:25
מיקום: הוד השרון
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידו גיא »

חבר'ה, על טעם ועל ריח. אם מוכרים תוספת כלשהי לפיצה, זה בטוח אומר שיש לה קהל יעד גדול מספיק כדי שזה יהיה שווה את ההשקעה. אתה לא יכול לבוא אל מישהו שאומר שהוא טעם משהו והיה לו טעים שהוא טועה.
Banuni כתב:מותר לעשות פרסה כל עוד לא אסור!
So true...
WHATEVER
the wrong one
הודעות: 1204
הצטרף: 22/8/2006 , 12:25
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי WHATEVER »

לא מוכאים פה פיצה עם פרשוטו למרות שזו אחת הפיצות הכי פופולאריות באיטליה. חבל :(
Kroen כתב: בפלפל חריף רגיל יש כ2000 מ"ג של קצפסיאן ל100 גרם, ובפלפל החריף הזה, שנקרא red savina habanero יש מעל חצי מיליון מ"ג ל100 גרם.
Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Kroen »

YT כתב:אני אכלתי פעם פיצה עם קליפות אגוז.
מדהים, באמת!
ממליץ לכולם!
קליפות אגוז זה דבר לא אכיל ואף מסוכן. אתה רוצה שניחנק? אני מעביר את ההודעה הזאת למשטרה על ניסיון לרצח המוני :evil:
YO!ded כתב:אני אוהב פיצה עם בטטה, זה נורא טעים לי =) אני לא יודע אם אתה יכול לסמוך על הדעה שלי כי אני אוהב כל דבר אחיל שלא מכיל בשר:D צמחונות FTW >_<
גם אני צמחוני... אבל עדיין הטעם שלי מצומצם מאוד
תמונה תמונה
YT
640509-040178
הודעות: 433
הצטרף: 11/7/2003 , 21:41
מיקום: אשדוד
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי YT »

Kroen כתב:
YT כתב:אני אכלתי פעם פיצה עם קליפות אגוז.
מדהים, באמת!
ממליץ לכולם!
קליפות אגוז זה דבר לא אכיל ואף מסוכן. אתה רוצה שניחנק? אני מעביר את ההודעה הזאת למשטרה על ניסיון לרצח המוני :evil:
איך אתה יודע? ניסית? אני מציע שתנסה ורק אז תשפוט.
640509-040178
Kroen
 
הודעות: 9500
הצטרף: 15/6/2005 , 18:32
מיקום: רמת גן
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Kroen »

קליפות אגוז זה דבר קשה כמו אבן ושום חימום/בישול/טיגון לא ישנה את זה. רוב הסיכויים שהוא התכוון לאגוזים או חשב שהוא אכל על קליפות אגוזים אבל זה היה אגוזים. למכור פיצה עם קליפות אגוז זה מתכון בטוח לתביעה אחרי שמישהו יחנק.

ומה ההודעה הזאת אמורה להביע? זה כמו שאני אגיד לך לאכול פיצה אם אבנים וכשתגיד שזה מסוכן אני אגיד לך מאיפה אתה יודע אם לא ניסית? טימטום לשמו.
תמונה תמונה
Navidshi
Judgmental Bastard
הודעות: 16994
הצטרף: 06/9/2004 , 11:52
אמר/ה תודה: 0
קיבל תודה: 0

שליחה על ידי Navidshi »

מי זה "הוא"? YT דיבר על עצמו. ואנחנו אמורים להבין מהטענה שלך שניסית לטגן/לבשל (או לטחון) את כל קליפות האגוז הקיימות ולבדוק את ההשפעה של התהליכים הללו על רמת האכילות שלהן? או שאתה סתם מדמיין לך שברים משוננים של קליפות פקאן או פיסטוק פזורים על פיצה ומשום מה נראה לך שמישהו יקח רעיון כזה ברצינות? :roll:
שלח תגובה