היא מיט'יק, שכחתי לשנות (נדמה לי שכרגע היא ביסיק לנד XD)
מנהלים: kabanist, Sir Psycho Sexy
אתה עוד תלמד...jooleeboolee כתב:אני מבין אותך, אבל אני לא מדבר רק על קלפי מוטיקלרד. למשל falmeborn viron הוא יצור 6/4 עם עלות שלRR4, לאומת זאת, Flameborn Hellion הוא יצור 6/1 עם עלות של R5. אותה עלות, פשוט אחד אדום יותר, מה שברוב החבילות לא ממש יפריע, והוא מקבל 3 Toughness, משהו נראה לי כאן לא בסדר...
Sir Psycho Sexy כתב: אני ממליץ לך לטוס להודו, בטוח גדל שם משהו שיכול להפוך אותך בחזרה לילד נורמלי.
זו אפשרות, אבל אז הוא צריך לציין שה-Exile נעשה לכל הפרמננטים חוץ מ-Taigi ועוד דבר שהוא "יצטרך" לדאוג לגביו, אם זה בתכנון שלו, זה להסיר את המונים ממנו (כך שהוא לא יבוא עם עודף בפעם הבאה שיהפוך לפליינסווקר). כמו שהוא עכשיו הוא חוזר בלי מונים עודפים ולפי ויזרדס, הצפי הוא שהחוקים יגרמו לו תמיד לחזור על הצד הקדמי.tomeriko כתב:במקום "להחזיר" את היצור הקודם הוא אמור להשתנות אליו חזרה.
הצפי הוא שכן.Kroen כתב:אם אני כותב taigi etb with 3 loyalty counters הוא ישמור אותם כשהוא יהפוך לווקר?
לא ברור לי איך הוא אמור "לגמור" את ה-counters אם הוא לא בצורת ה-PW שלו. כשהוא משתמש ב-ultimate הוא מגלה גם את עצמו ואז חוזר בצורת היצור, כך שאם היצור נכנס עם loyalty counters הוא יכנס עם counters חדשים. אבל הרבה יותר הגיוני שה-counters יתווספו כחלק מהיכולת של transform כדי להקטין את הסיכון שיהיו לך כמה סוגים שונים של counters על אותו יצור. מה שבטוח, לצד ה-PW לא אמור להיות סמל loyalty counters (ראה ערך Garruk Relentless).Soul כתב:אבל בעיה שלא חשבתי עליה לפני-כן, היא, שאם תגמור את כל המונים, בפעם הבאה שיהפוך לפליינסווקר לא יהיו עליו מונים בכלל. אז בכל זאת, בהתאם לתכנון, צריך לדאוג איכשהו להוספת\איפוס מונים כחלק מהיכולת שהופכת אותו לפליינסווקר, או כיכולת נוספת שדואגת לזה שהוא משנה צורה (נראה שזו צריכה להיות יכולת "as" ולהיות על הצד של היצור).
הוא יצור שעולה אחד שמחליף עם יצור אחר עד 3 toughness ומסב 2 נזק כמו שאר ה-savannah lions . חשבתי שאפילו כיצור אגדי זה עדיין עצמתי מידי מכדי להכיל אפקט נוסף כי הוא מספיק טוב כפי שהוא בלי בלי עוד יכולות. אבל הטיעון שלך די משכנע בייחוד לגבי זה שקשה להפוך אותו.הוא לא נראה שבור, בתור 2/1 ב-1 (פלוס בושידו) נטול חסרונות משמעותיים הוא יצור חזק אבל עדיין מאד פגיע, שכל דב מתחלף איתו (ולא, הוא לא יתהפך לפני שהוא ימות בגלל ש-SBE נבדקים לפני שה-transform בכלל עולה על ה-stack). כך שהיכולת להפוך אותו תלויה מאד באפשרות שלך לנצל combat tricks ובחסימות של היריב, ואם לשפוט על פי הביצועים של Bushi Tenderfoot בשעתו, הוא ישנה צורה לעיתים די נדירות (למרות שבשונה מה-Bushi הוא מצדיק מקום בחבילה גם בצורתו הטבעית, והנזק שהוא עושה מעודד את היריב לחסום אותו לעיתים קרובות יותר).
התבלבלתי קצת עם ההצעה הקודמת לשנות את ה-ultimate. הכוונה הייתה, אילו ה-ultimate היה מגלה את השאר והופך אותו חזרה ליצור. ולפי זה, אחרי שהיצור יהפוך לפליינסווקר וה-ultimate יופעל בפעם הראשונה, היצור יכול למצוא את עצמו עם עודף או חוסר במונים. ... אני מוכרח להודות שיכולת ה-ultimate כפי שקרואן כתב פותרת הרבה בעיות.לא ברור לי איך הוא אמור "לגמור" את ה-counters אם הוא לא בצורת ה-PW שלו.
אני יכול להבין למה זה נחוץ אצל גארוק. זה לא נחוץ כי המספר תלוי במונים שהיו עליו לפני שעשה transform וזה חוסך בלבול.מה שבטוח, לצד ה-PW לא אמור להיות סמל loyalty counters (ראה ערך Garruk Relentless).